Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартували об’їзди в межах осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану (+фото)

04 жовтня 2023 року, 18:20

У столиці на початку жовтня розпочалось традиційне осіннє прибирання, відновлення благоустрою та озеленення. Очищення міста триватиме місяць – до 1 листопада. До участі залучаються підприємства, установи, організації району незалежно від форм власності та громадськість. Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

«Традиційно почався осінній місячник із благоустрою, під час якого місто активно наводить лад та готується до зимового періоду. Заплановані виїзні наради в районах. Так, наприклад, сьогодні комісія відвідала Дніпровський та Деснянський райони. Задача працівників нашого Департаменту – фіксувати всі виявлені порушення у протоколах. Виконання всіх доручень, зазначених у протоколах комісії, буде перевірено. За результатами проведеної роботи кожен район буде оцінюватись за визначеними критеріями» , – зазначив Михайло Буділов.

Він додав, що Департамент територіального контролю міста Києва оцінюватиме виконання заходів осіннього місячника районними держадміністраціями за шістьма критеріями, а саме: ліквідація місць накопичення сміття, кількість розглянутих звернень до Контактного центру міста Києва 1551 у категоріях «Сміття» та «Прибудинкові території», очищення будівель від графіті, прибирання об’єктів стихійної торгівлі та кількість складених адмінпротоколів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]