Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створили квіткове панно на честь окремого загону спеціального призначення «Азов»

28 липня 2022 року, 14:50

До Дня української Державності у Києві створили квіткове панно на честь окремого загону спеціального призначення НГУ «Азов». Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

«На площі 35 кв. м ми висадили 8700 квітів. У центрі синьо-жовтого прапора – символіка «Азова». Для створення картинки обрали агератум, тагетіс жовтий, ірезіне, альтернантеру Ван-Гутта та цинерарію. Та звісно, ніяких квітів не вистачить, щоб подякувати нашим сталевим «азовцям» за їхню незламність у боротьбі за Україну», – розповідає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король. 

Бійці полку «Азов» стали символом незламності українського народу у боротьбі за право бути незалежним, жити на рідній вільній від окупантів землі, у демократичній державі з більш ніж тисячолітньої історією і успішним майбутнім. 

«Це наша присвята сучасним героям і наш маленький внесок у те, аби про «Азов» пам’ятали і продовжували робити все можливе для звільнення наших героїв, маємо докласти максимум зусиль, щоб захисники «Азовсталі» якнайшвидше повернулися додому, до своїх рідних», – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний. 

Панно, присвячене героям, висаджене на зеленому схилі перед Печерським мостом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]