Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створили квітник, присвячений легендарному літаку «Мрія»

27 травня 2022 року, 14:13

Сьогодні, 27 травня, на площі біля Деснянської РДА було відкрито черговий квітник із патріотичної серії до Дня Києва. Йдеться про композицію, на створення якої озеленювачів Деснянського району надихнув найбільший та найпотужніший у світі український транспортний літак «Мрія», знищений наприкінці лютого російськими окупантами. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

«Запрошуємо киян помилуватися нашою квітковою «Мрією». Приємно, що кияни позитивно реагують на наші квіткові композиції – ми їх створюємо спеціально для того, аби в цей непростий період піднімати настрій мешканцям та гостям міста. Окремо хочу подякувати нашим робітникам зеленого господарства за креатив та роботу!» – зазначив Олександр Возний.

Над композицією «Літак «Мрія» спеціалісти Деснянського КП УЗН працювали протягом тижня, створивши квітник площею 85 квадратних метрів. Для створення незвичної клумби було використано майже 2 тонни крихти та 10000 квітів різних сортів: колеус, чорнобривці, бегонія, ценерарія та агератум.

Усього у столиці створять понад 30 патріотичних квітників до Дня Києва, що присвячені боротьбі України з російським окупантом. Першою стала робота КП УЗН Дніпровського району – композиція за мотивами поштові марки з українським військовим на фоні російського корабля.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]