Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві тривають рейди із припинення незаконної торгівлі алкоголем (+фото)

04 травня 2020 року, 16:49

У Києві продовжують вживати заходів щодо припинення діяльності точок незаконної торгівлі алкоголем. Зокрема, посилено контроль за дотриманням карантинного режиму, тобто заборони реалізації алкогольних напоїв на розлив.

Моніторинг діяльності закладів торгівлі здійснюють КП «Київблагоустрій», громадське формування «Муніципальна варта», КП «Муніципальна охорона».

За останні кілька тижнів було виявлено та припинено діяльність 10 так званих «наливайок». Переважна більшість із них функціонувала у спальних кварталах Дніпровського району.

Під час візитів комунальники складають протоколи за порушення умов карантину. Служби благоустрою виносять приписи про демонтаж. За останній тиждень винесено 4 таких приписи.

Нагадуємо, за порушення правил карантину відповідно до ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення власникам торгівельних закладів загрожує штраф розміром від 34 000 до 170 000 грн.

Рейд із припинення незаконної торгівлі алкоголем

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]