Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві цими вихідними очікується значний сніг, на дорогах ожеледиця – Укргідрометцентр

25 січня 2019 року, 14:09

У столиці цими вихідними знову очікується снігопад. Про це попередили в Українському гідрометцентрі.

Так, у суботу, 26 січня, у Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 1-3° морозу.

Уночі та вранці 27 січня – значний сніг, приріст снігового покриву становитиме 8-10 см, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Враховуючи прогноз синоптиків, закликаємо киян за можливості утриматися від поїздок на власних автомобілях та надати перевагу громадському транспорту.

Аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки, переконливо просимо водіїв не паркувати автомобілі обабіч вулиць та доріг та у непередбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть.

Пішоходів просимо бути максимально обережними, пересуваючись містом у період погіршення погодних умов.

Нагадаємо, що служби комунальної корпорації «Київавтодор» у період ускладнення погодних умов працюють у посиленому режимі. Підприємства «Київавтодору» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян і гостей столиці. Сьогодні у місті чергують 367 одиниць спецтехнiки та 65 бригад із ручного прибирання «Київавтодору».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]