Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбулась перша у цьому році толока: з парків та вулиць столиці вивезли понад 3 тисячі кубометрів сміття

16 березня 2019 року, 14:54

Сьогодні у столиці стартували щорічні сезонні толоки. Майже 4 тисячі працівників комунальних служб, Київської міської державної адміністрації та районних у місті Києві державних адміністрацій, а також небайдужі кияни вийшли прибрати місто після зими. Загалом прибирання проводилось більш як на сотні локацій. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, прибирання проводитимуться щосуботи до кінця квітня.

«Безумовно, толока не відміняє щоденну важку роботу комунальників. Але після зими обсяг робіт дуже великий, необхідно привести місто до ладу, прибрати сміття, що накопичилось взимку, висадити зелені насадження. Тому толоки – це своєрідний флешмоб: ми долучаємось до прибирання і демонструємо своїм прикладом повагу до порядку й чистоти в рідному місті. За перші години толоки вже прибрали та вивезли понад три тисячі кубометрів сміття з парків, дворів та вулиць міста. Особливо приємно, що до прибирання долучаються не лише працівники адміністрації, а й небайдужі мешканці міста, за що їм окреме спасибі!» – сказав Петро Пантелеєв.

Посадовець зазначив, що сьогодні прибирали в парку «Володимирська гірка», Солом’янському ландшафтному парку, парку імені Максима Рильського, парку Перемога, «Совки», Сирецькому та інших.

Працівники комунального підприємства «Дарницьке лісо-паркове господарство» сьогодні провели майстер-клас із висадження дерев для школярів, під час якого поділилися порадами догляду за рослинами.

Заступник голови КМДА нагадав, що цього року у столиці планують висадити майже 8 млн одиниць квітів, 7 тисяч дерев.

Щорічні сезонні толоки у районах столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]