Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбулося традиційне «Велике жіноче ралі»

09 березня 2021 року, 10:38

У Києві відбулося традиційне «Велике жіноче ралі». Аматорські змагання вже вісімнадцять років проводить Громадська організація «Київський міський автомотоклуб» за підтримки Київської міської державної адміністрації. Про це повідомив Департамент суспільних комунікацій КМДА.

 Цього року учасницями ралі стали понад 60 жінок. Перегони розпочалися на Контрактовій площі і тривали весь день. За сім годин команди мали подолати майже 80 кілометрів дистанції. Завершились змагання о 19:00 визначенням команд-переможниць.

Підтримку заходу здійснює Департамент суспільних комунікацій КМДА.

«Цього року Київський автомотоклуб здобув перемогу в конкурсі громадських проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», який проводив Департамент. Тому фінансову складову перегонів Департамент суспільних комунікацій взяв на себе. Мені приємно бути причетним до такої гарної ініціативи, яка вже стала традицією для Києва», – розповів директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

 «Велике жіноче ралі» – це класичне аматорське ралі, що проводиться за професійними правилами. Маршрут включав рух вулицями міста зі звичайним дорожнім трафіком, тому всі учасниці дотримувались правил дорожнього руху та обмежень швидкості.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]