Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відновили електропостачання після стабілізаційних відключень

21 жовтня 2022 року, 22:44

У Києві повернули світло всім споживачам, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК «Укренерго» 21 жовтня. Про це повідомляє ПрАТ ДТЕК «Київські електромережі».

Енергетики зазначають, що ситуація в енергосистемі лишається складною. За даними НЕК «Укренерго», в Києві споживання не знижується. Щоб підтримати енергосистему закликаємо мешканців столиці споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Нагадаємо, що у разі застосування за розпорядженням НЕК «Укренерго»  стабілізаційних відключень – ДТЕК «Київські електромережі» докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла буде повідомлено додатково на сайті ДТЕК «Київські електромережі» та сторінках в соцмережах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]