Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві з 6 квітня завершується опалювальний сезон (+відео)

03 квітня 2019 року, 10:24

Опалювальний сезон у Києві офіційно завершується з 6 квітня. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко. Про це сьогодні під час прес-брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Нагадаю, що рішення про завершення опалювального сезону орган місцевого самоврядування приймає, виходячи з погодних умов. За інформацією, що надав нам Укргідрометцентр, температура повітря буде підвищуватись. Тому вже із 6 квітня ми завершуємо роботу системи централізованого опалення. Окремо наголошую, що заклади соціальної сфери відключатимуть від опалення лише за їхніми індивідуальними заявками, тобто за рішенням адміністрацій цих закладів», – зауважив Петро Пантелеєв.

Він також підбив підсумки опалювального сезону, що завершується.

«Ви знаєте, що вперше місто проводило цей зимовий період зусиллями комунального підприємства «Київтеплоенерго». Адже у квітні 2018 року місто завершило багаторічну угоду із «Київенерго». На нашу думку, попри низку викликів, сезон пройшов стабільно і надійно. Аварійні бригади оперативно ліквідовували пошкодження мереж», – зазначив заступник голови КМДА.

Протягом опалювального сезону «Київтеплоенерго» виявило та усунуло майже 6 тисяч пошкоджень теплових мереж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]