Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві за 2022 рік майже 2400 громадян пройшли тренінги з домедичної допомоги, організовані містом

11 січня 2023 року, 15:57

У Києві за 2022 рік тренінги з домедичної допомоги, організовані містом, пройшли 2374 особи. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«Тренінги організовано для того, щоб кожен охочий мав можливість навчитися надавати домедичну допомогу. Навчають містян педагоги, фахівці, які мають великий досвід у підготовці медичних працівників, володіють методиками надання теоретичних знань та практичних навичок. Актуальності тренінги не втрачають! Адже війна триває, і в умовах постійних обстрілів, на мою думку, кожен має володіти знаннями з надання домедичної допомоги. Навички, здобуті на тренінгах, допоможуть без остраху надати першу допомогу людині, а можливо і врятувати життя», – зазначив Микола Поворозник.

Він додав, що цього року роботу тренінгів продовжено.

«Я закликаю: приходьте на тренінги! За короткий час ви зможете здобути важливі для життя знання», – закликав Микола Поворозник.

Отримати такі знання нині можливо завдяки фахівцям КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва».

Графік занять: понеділок – п’ятниця із 9:00.

Тривалість курсу: 6 годин.

Телефон для запису: 044-456-22-84 (запис із 09:00 – 14:00), або на сторінці у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/ntv.kiev

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]