Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві за останні півроку ліквідували понад 3,6 тисячі пошкоджень водопровідних мереж

13 квітня 2023 року, 15:56

Два пошкодження на водопровідних мережах із витоком води на поверхню, а також пошкодження магістральної теплової мережі, що стались протягом поточного тижня, ліквідовані менш, ніж за добу. Міські служби провели  ремонт комунікацій і замінили пошкоджені ділянки трубопроводів. Про це повідомляє ПрАТ «АК «Київводоканал».

Одним із факторів, що вплинули на виникнення аварій, є коливання температур, що характерне для весняного періоду.  Загалом із жовтня 2022 року у столиці аварійно-ремонтні бригади «Київводоканалу» усунули понад 3,6 тисячі експлуатаційних та інших пошкоджень водопроводу. Також працівники підприємства ліквідували понад 4,7 тисячі поломок та засмічень на каналізаційних мережах міста.

Станом на сьогодні міські підприємства розпочали виконання регламентних та інших робіт для підготовки мережі до роботи взимку. Здійснюють планові ремонтні програми трубопроводів.

Як зазначає «Київводоканал», що забезпечує оперативне управління 4 336 тисяч км водопровідних мереж, основною причиною аварійних випадків є зношеність. Понад 40% цих комунікацій потребують заміни та модернізації. Навіть в умовах війни «Київводоканал» не припиняє локальні ремонти найбільш зношених водопровідних мереж та забезпечує надійне обслуговування каналізаційної системи міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]