Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві забезпечать додаткове виробництво електроенергії на київських ТЕЦ у випадку надзвичайної ситуації

03 лютого 2022 року, 18:58

У Києві забезпечили можливість додаткового виробництва електроенергії на київських ТЕЦ. Це дозволить забезпечити безперебійне енергопостачання Києва в умовах надзвичайної ситуації насамперед закладів соціальної сфери, зокрема лікарень. Протягом грудня та січня у постійній роботі знаходяться 3-4 блоки, що дало можливість виробити близько 700 млн кВт⋅год електроенергії. Про це під час доповіді на засіданні Київської міської ради повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, місто діє за чітким та послідовним планом.

«У координації з НЕК «Укренерго», КП «Київтеплоенерго» ми знайшли можливості і забезпечили додаткове виробництво електричної енергії на наших ТЕЦ. Адже міські служби, фактично, працюють в умовах запобігання надзвичайної ситуації військового характеру. Об’єкти критичної інфраструктури, як і весь Київ, перейшли в режим підготовки до роботи в умовах надзвичайної ситуації. Підприємства забезпечуються гарантованим безперебійним зв’язком у випадку відсутності стільникового зв’язку та інтернету», – сказав Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА нагадав, що цього року місто працює в умовах складної ситуації з енергопостачанням через подорожчання газу, нові умови його закупівлі для теплокомуненерго, які постачають послуги населенню.

«Менше з тим, ми виконали усі необхідні заходи для стабільної ситуації та безперебійного енергопостачання», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]