Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві зареєстровано вже понад 17 тисяч вимушених переселенців через повномасштабне російське вторгнення

17 квітня 2022 року, 13:55

У Києві зареєстровано вже понад 17 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які покинули свої домівки через повномасштабне російське вторгнення. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Наразі в Києві вже встигли зареєструватися понад 17300 внутрішніх переселенців, які покинули свої домівки через бойові дії, або тікаючи від російської окупації. За тиждень кількість зареєстрованих переселенців у столиці збільшилася на понад 8 тисяч осіб. Найбільше зареєстровано в Дарницькому районі – понад 3 тисяч осіб, Дніпровському – майже 2,8 тисячі та Святошинському – трохи більше 2 тисяч», – зазначила Марина Хонда.

Вона також нагадала, що для того, аби отримати державну допомогу та статус внутрішньо переміщеної особи, необхідно звертатися до районних управлінь соціального захисту населення. Перелік актуальних адрес та телефонів за посиланням: https://bit.ly/38QcqaJ.

Реєстрація внутрішньо переміщених осіб відбувається до 30 квітня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]