Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві затвердили конкурсну документацію на визначення підприємства із перероблення відходів

23 липня 2018 року, 14:00

На засіданні конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються на території міста Києва, прийнята конкурсна документація з усіма пропозиціями та зауваженнями наданими всіма членами комісії. Про це заявив голова конкурсної комісії та директор комунального підприємства «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

«Важливим є те, що на цьому засіданні ми затвердили конкурсну документацію з усіма правками, пропозиціями та зауваженнями від членів комісії, у результаті чого найближчим часом відбудеться оголошення про проведення конкурсу», – зауважив Максим Ляшкевич.

Він також наголосив, що на засіданні були враховані пропозиції представників сільської ради та громадськості навколишніх сіл та села Підгірці, що знаходяться поруч із полігоном ТПВ № 5, а також пропозиції оператора полігону № 5 ПрАТ «Київспецтранс».

Інформацію про засідання конкурсної комісії, склад комісії та протоколи розміщено на офіційному сайті КП «Київкомунсервіс».

Нагадаємо, міська влада має намір здійснити рекультивацію полігону № 5 та збудувати у столиці сучасний завод із переробки відходів, який відповідатиме європейським екологічним стандартам.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]