Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві затвердили показники розвитку зелених зон до кінця 2022 року

08 липня 2021 року, 12:45

У Києві затвердили показники розвитку зелених зон м. Києва та концепцію формування зелених насаджень у центральній частині міста до кінця 2022 року. Таке рішення підтримали 73 депутатів.

Як повідомляють у Київраді, затвердження показників розвитку зелених зон та концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста, насамперед, зумовлене необхідністю забезпечення благоустрою та догляду за зеленими насадженнями.

«Розвиток та збереження зелених насаджень має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності місцевої влади. Для благоустрою території міста було продовжено здійснення організаційно-правових заходів київським комунальним об’єднанням зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» та підприємствами, що входять до його складу, які є балансоутримувачами зелених насаджень. Адже міська влада завжди намагається зробити Київ кращим. Створення нових парків та скверів забезпечить покращення екологічної ситуації, допоможе повернути статус зеленої столиці Європи», – зазначили у Київській міській раді.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]