Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві збільшили кількість бригад для очищення покрівель від буруль

18 лютого 2021 року, 12:08

Керуючі компанії у районах збільшили кількість бригад альпіністів та покрівельників, які розчищають дахи від буруль. Наразі працює 123 покрівельника керуючих компаній, залучені 29 бригад альпіністів, використовують 12 автовишок. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Прохання до пішоходів не підходити близько до місць проведення робіт, які мають бути огороджені спеціальними стрічками, а до водіїв – не паркувати авто біля таких локацій.

Щодня вдається очищати до 300 будинків, залежно від складності та висотності. Однак у столиці є низка приміщень, які зобов’язані очищати інші обслуговуючі організації, власники чи орендарі, зокрема, приватні установи.

У місті працюють інспектори з благоустрою: за неочищені дахи, неприбраний сніг та інші невиконані роботи штраф може скласти 1700 гривень.

Очищення покрівель від буруль 18 лютого

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]