Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У кризовому центрі «Соціотерапія» триває безкоштовна реабілітація після травматичних воєнних подій

07 липня 2022 року, 16:10

У Києві триває робота Київського міського кризового центру «Соціотерапія», в якому після пережитих травматичних воєнних подій можна безкоштовно отримати спеціальну антистресову допомогу. Наразі курс у кризовому центрі проходять 16 осіб. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я КМДА.

У центрі надають допомогу тим, хто безпосередньо перебував у зоні бойових дій, був в окупації або став вимушеним переселенцем: кому складно пережити втрату, кого непокоять обсесивні або суїцидальні думки, хто був жертвою фізичного або сексуального насильства чи свідком насильницьких дій над іншими тощо.

Програма кризової терапії розрахована на 4 тижні. Загалом в центрі одночасно може перебувати до 40 осіб.

Упродовж реабілітаційного курсу необхідно перебувати в Центрі. Проживання і харчування безкоштовні, як і сам курс. До Київського міського кризового центру «Соціотерапія» можуть звертатися всі, хто відчуває таку потребу.

До реабілітаційного курсу входять заняття із психологічної корекції у групах, індивідуальна робота з психологом, опанування технік самодопомоги при стресі, технік релаксації та багато іншого. Головна мета – ефективно допомогти людині з гострою стресовою реакцією, тривожними та депресивними розладами навчитися контролювати свій стан, адаптуватися та повірити в майбутнє.

Телефони для довідок чи запису до Київського міського кризового центру «Соціотерапія»: (044) 524-89-90, (044) 258-68-91, (044) 524-44-71, (044) 524-34-93.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]