Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У квітні Київ прийматиме чемпіонат світу з хокею серед юніорів

11 квітня 2018 року, 18:17

Із 14 до 20 квітня в Києві на базі державного підприємства «Спортивний комплекс «Атлет» (Спортивна площа, 1) відбудеться чемпіонат світу з хокею із шайбою серед юніорів. Таку ініціативу Федерації хокею України підтримала КМДА своїм розпорядженням із метою підтримки фізичної культури і спорту, популяризації олімпійського руху.

Департаменту охорони здоров’я доручено забезпечити під час проведення заходу чергування бригад екстреної медичної допомоги, а також чергування спортивного лікаря.

Головне управління Національної поліції у м. Києві на прохання КМДА має забезпечити публічну безпеку та порядок на території, прилеглій до спортивного комплексу. Окрім того, прохання перевірити протипожежний і техногенний стан місця проведення чемпіонату та забезпечити чергування пожежно-рятувальної техніки, згідно з розпорядженням КМДА, буде направлено до Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві.

Як відомо, торік Київ приймав Чемпіонат світу з хокею серед чоловіків. Участь у змаганні брали національні збірні Австрії, Угорщини, Казахстану, Республіки Корея, Польщі та України. За інформацією Федерації хокею України, право на проведення чемпіонату світу серед юніорів Україна здобула на Конгресі Міжнародної федерації хокею в Кельні у 2017 році. У боротьбі за право проведення чемпіонату заявка України здобула більше голосів, ніж інших країн-учасниць (Австрії, Італії та Угорщини) разом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]