Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ліфтах столичних багатоповерхівок встановлять 5000 екстрених боксів допомоги від соціально відповідального бізнесу

01 грудня 2022 року, 14:19

Представники соціально відповідального бізнесу разом із німецьким партнером та у співпраці зі столичною владою організували благодійну ініціативу щодо розміщення в ліфтах багатоповерхівок екстрених боксів допомоги.

Усього було зібрано 5000 боксів, які вже найближчим часом зусиллями Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА будуть розміщені в будинках, що найчастіше підпадають під стабілізаційні та екстрені вимкнення світла і де існує найбільший ризик застрягти в підйомниках.

До складу кожного боксу входять вологі рушники, сухі серветки, пакети для сміття, печиво, вода, одноразові стаканчики, а також заспокійливе.

Вміст боксів забезпечили корпорація «Біосфера» та школа німецької мови StartDeutsch Schule.

Ініціатори сподіваються, що такі бокси турботи підтримають мешканців міста, які опинилися у ліфтах під час їхньої екстреної зупинки.

Водночас нагадуємо, що рятувальники закликають не користуватись ліфтами під час стабілізаційних відключень електроенергії у будинку.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]