Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У лісопаркових господарствах столиці посилюють протипожежну охорону  

30 травня 2018 року, 15:22

Для захисту міських лісів від пожеж і підвищення відповідальності працівників лісопаркових господарств за дотриманням правил пожежної безпеки розпорядженням КМДА затверджено заходи щодо підготовки міських лісів до пожежонебезпечного періоду 2018 року.

Зокрема, у КО «Київзеленбуд» створено оперативний штаб із ліквідації пожеж. Приведено до стану повної технічної готовності протипожежну техніку, спостережні вежі та засоби звʼязку в міських лісопаркових господарствах.

Крім того, протягом усього пожежонебезпечного періоду заборонено заїзд на територію Дарницького та Святошинського лісопаркових господарств та лісопаркового господарства «Конча-Заспа» (крім транзитних шляхів). Для цього дороги та вʼїзди до лісів закриють шлагбаумами і надовбнями.

Також передбачено виявити та ліквідувати позалісосічну захаращеність і стихійні сміттєзвалища на території комунальних підприємств лісопаркових господарств, що входять до складу КО «Київзеленбуд».

Відновлять і підтримуватимуть у належному стані мережу мінералізованих смуг навколо пожежонебезпечних ділянок лісу та протипожежні розриви всередині лісонасаджень високих класів пожежної небезпеки, протипожежні водойми, резервуари для забору води та підʼїзди до них.

Нагадаємо, що загальна площа територій міських лісів, які підпорядковано КО «Київзеленбуд», становить 31 628 га.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]