Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У межах весняного двомісячника з благоустрою представники влади Києва та області, а також Південно-Західної залізниці здійснили об’їзд територій

08 квітня 2024 року, 16:04

Сьогодні, 8 квітня, представники Київської міської державної адміністрації, Київської області та Південно-Західної залізниці здійснили спільний об’їзд територій столиці та області залізничними маршрутами південного напрямку. У результаті інспектування території, що тривало майже три години, складуть план упорядкування локацій, а відповідальні організації отримають доручення. Про це під час об’їзду повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми бачимо велику кількість місць, де хаотично накопичене сміття місцевими жителями приватної забудови, пасажирами залізниці, на окремих ділянках – власниками гаражів тощо. Ситуація ускладнена великою протяжністю території. Тим не менше, спільними зусиллями із залученням відповідальних служб та установ ми наводитимемо лад. Із боку представників залізниці є абсолютне розуміння ситуації та готовність співпрацювати з містом у межах двомісячника з благоустрою», – пояснив Петро Пантелеєв.

За його словами, найбільш засмічені локації зафіксували, визначають їхніх балансоутримувачів і терміни прибирання, необхідність залучення технічного ресурсу тощо.

«Акцент цьогорічного весняного прибирання – впорядковувати спільними зусиллями всі території Києва, незалежно від їх приналежності чи складності розташування», – заявив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, весняний двомісячник з благоустрою в Києві розпочався 20 березня і триватиме до 20 травня. Планується провести низку акцій прибирання, зокрема ліквідувати стихійні звалища, а також локації, на стан яких скаржаться містяни. За результатами місячника проведуть рейтингування районів. Враховуватимуть проведену роботу для належного санітарного стану території, усунення аварійних або пошкоджених елементів, особливо на дитячих і спортивних майданчиках, розкидане сміття, вчасне та регулярне вивезення відходів, зокрема з боку комерційних структур – торгових точок, закладів громадського харчування тощо.

Фото з інспекції

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]