Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив нагороди видатним киянам

23 травня 2019 року, 18:49

Мер Києва Віталій Кличко вручив нагороди видатним киянам із нагоди Дня міста. Він наголосив, що завдяки наполегливій праці багатьох людей столиця сьогодні розвивається, стає комфортнішою і гарнішою, впроваджує сучасні технології, нові стандарти життя.

«Усіх нас об’єднує головне – любов до свого міста. Те, що ми робимо його кращим, гарнішим, комфортнішим і «розумнішим». Завдяки вам – вашим талантам і праці – українська столиця стає справді європейським містом. Яким воно буде в майбутньому – залежить від кожного з нас», – наголосив Віталій Кличко.

Мер привітав киян, які отримали державні нагороди: наукових працівників, викладачів, вчителів, художників, будівельників, волонтерів, військовослужбовців та інших. Серед нагород – 1 орден Князя Ярослава Мудрого V ступеня, 1 орден «За Заслуги» ІІ ступеня, 2 ордени «За заслуги» ІІІ ступеня, 7 відзнак «Мати-героїня», «Заслужений артист України», «Заслужений будівельник України», «Заслужений діяч науки і техніки України», почесні грамоти Кабінету Міністрів та Верховної Ради, відзнаки Київського міського голови.

Віталій Кличко зазначив, що за останні роки в місті було зроблено дуже багато. Побудовані нові школи та дитячі садки, триває масштабний ремонт доріг, оновлюють лікарні та пологові будинки.

«Кожен з нас очікує на зміни і хоче, аби вони відбувалися швидше. Київ за останніх кілька років змінився, і ми продовжуємо втілювати перетворення. Ми впроваджуємо в управління столицею нові технології та нові підходи до вирішення проблем. І з нас беруть приклад інші міста країни», – зазначив мер.

Віталій Кличко також запросив нагороджених киян відвідати після відкриття новий пішохідно-велосипедний міст, який з’єднає Володимирську гірку з Аркою дружби народів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]