Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві сьогодні очікується гроза: гідрослужби працюють у посиленому режимі 

03 серпня 2022 року, 13:03

У столиці в найближчу годину з утриманням до кінця доби 3 серпня за прогнозом Укргідрометцентру очікується гроза (І рівень небезпечності): перед початком значних опадів міські гідрослужби розпочали чергування зі спеціальною технікою в місцях можливих підтоплень. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Загалом підприємства «Київавтодору» мають 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту та очистки системи зливової каналізації. Серед них мотопомпи, гідромонітори, насосні станції.

Окрім цього, столичні гідрослужби щоденно ремонтують і очищають системи дощової каналізації міста: очищають решітки зливостоків, дощоприймальні колодязі і колектори, ремонтують дощоприймальні колодязі, замінюють решітки зливостоків тощо.

Нагадаємо, що під час грози слід зачиняти вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері, а в разі сильного вітру – триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки.

У разі виявлення підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах необхідно звертатись до диспетчерської підприємства за телефоном: 044-284-74-19.

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103. Телефон КАРС: 044-430-37-13.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]