Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 14 липня тимчасово змінять рух тролейбуси № 3, № 8, № 40

13 липня 2017 року, 12:47

Із 23:50 13 липня до 05:30 14 липня змінять рух тролейбуси № 3, № 8, № 40 у зв’язку з перенесенням контактної мережі на Повітрофлотському проспекті – на ділянці від Солом’янської до Севастопольської площі. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

На цей період рух тролейбусів організовано за маршрутом:

№ 8 – ст. м. «Площа Л. Толстого – б-р Т. Шевченка – просп. Перемоги – вул. В. Гетьмана – б-р Чоколівський – вул. Смілянська.

№ 40 – від зупинки «Ст. м. «Палац Спорту» до зупинки «Вул. Солом’янська» за власним маршрутом, далі: вул. Митрополита В. Липківського – вул. Л. Толстого – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі – ст. м. «Палац Спорту».

Маршрут № 3 закривається.

Також буде подовжено роботу автобусів маршруту № 119: вул. Ю. Смолича – Севастопольська площа – просп. Повітрофлотський – Контрактова площа.

Ознайомтеся більш детально із розкладом руху наземного громадського транспорту на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]