Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 27 березня частково обмежать рух автотранспорту Броварським проспектом у напрямку станції метро «Чернігівська»

26 березня 2019 року, 12:45

У зв’язку з необхідністю проведення після ДТП додаткового обстеження прогонової будови шляхопроводу на перетині вул. Будівельників із Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метро біля ст. «Дарниця» 27 березня з 01:00 до 01:20 буде перекритий рух автомобільного транспорту шляхопроводом в обох напрямках. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Крім того, 27 березня із 00:00 до 03:00 буде частково обмежено рух автотранспорту Броварським проспектом у напрямку станції метро «Чернігівська».

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із необхідністю проведення обстеження споруди.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]