Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 8 вересня «Київводоканал» промиватиме мережі на Подолі

06 вересня 2017 року, 18:05

У ніч із 7 на 8 вересня, з 23:00 до 7:00, триватиме планове профілактичне промивання мереж у Подільському районі. Промивання відбудеться згідно зі щорічним графіком. Про це повідомили в ПАТ «АК «Київводоканал».

Зокрема, у зону робіт потраплять мережі у житловому масиві Виноградар, на вулицях Порика, Світлицького, Косенка, Канівській, Золочівській, Іжакевича, Джаліля, Чигиринській, Осиповського, Газопровідній, у провулку Межовому, на проспектах Правди, Свободи, Гонгадзе та на прилеглих до них територіях.

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж профілактики «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб.

Після завершення профілактики перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею можна без обмежень.

Звертаємо увагу, що промивання – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода у резервуарах не застоювалась, і не погіршувалась її якість. Окрім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]