Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У пасажирському громадському транспорті відтворюватимуть драматичні мініатюри «Ті, що блукають» до роковин Голодомору

09 листопада 2018 року, 18:41

Сьогодні, 9 листопада, Національний музей «Меморіал жертв Голодомору» спільно із театром-студією «Міф» за підтримки КП «Київпастранс» та Міністерства культури України презентували серію драматичних мініатюр «Ті, що блукають» до 85-х роковин Голодомору - геноциду українського народу.

Актори театру-студії «Міф» відтворили образи пересічних українців із 1932-1933 років та розповіли їхні історії, історії реальних людей, які пережили Голодомор і залишили свої свідчення для історії країни.

Протягом наступних двох тижнів, до 23 листопада, із 12:00 до 13:00, у автобусах маршруту № 24 та тролейбусах № 38 на перегоні між зупинками «Площа Слави» – «Національний музей «Меморіал жертв Голодомору» актори театру-студії продовжать відтворювати образи з тих страшних років та розповідатимуть історії реальних людей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]