Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі реконструюють трамвайну лінію на вул. Костянтинівській та зупинки «Контрактова площа» та підземний перехід на вул. Спаській

08 квітня 2019 року, 17:06

У Подільському районі комплексно реконструюють трамвайну лінію та зупинки «Контрактова площа» в межах Контрактової площі, вул. Костянтинівської, вул. Межигірської, вул. Верхній Вал та підземного пішохідного переходу на вул. Спаській. За словами Дмитра Давтяна, проект затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 603.

При затверджені проекту реконструкції враховано експертний звіт ТОВ «ПРОЕКСП» від 14 грудня 2018 року. Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Київпастранс».

Проектом передбачено виконати комплекс заходів, спрямованих на забезпечення безпеки всіх учасників дорожнього руху: відновлення покриття проїжджої частини вулиць та тротуарів, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки тощо. Також реконструюють трамвайну лінію на вулиці Костянтинівській від вул. Верхній Вал до Контрактової площі, а також перехід через вул. Спаську та транспортно-розворотний вузол. Тривалість виконання робіт – 19 місяців.

Загальна кошторисна вартість виконання робіт становить 286 834,983 тис. грн. Фінансування витрат здійснюватиметься відповідно до показників Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки за рахунок бюджетних коштів. Цього року на початок робіт виділено 50 110,8 тис. грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]