Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках капітального ремонту вулиці Чорнобильської розпочато облаштування нової дощової каналізації

17 грудня 2018 року, 17:24

У Святошинському районі столиці розпочато капітальний ремонт вулиці Чорнобильської, яка жодного разу не зазнавала повноцінного якісного ремонту із моменту будівництва у 1980 році. Про це повідомила КК «Київавтодор».

Зокрема, розпочато важливі будівельні роботи – влаштування нової дощової каналізації. Така практика виконання підготовчих робіт поза рамками основного дорожньо-будівельного сезону використовується корпорацією вже третій рік поспіль. Завдяки завчасному проведенню численних підготовчих робіт узимку та на початку весни, зокрема, влаштуванню нових інженерних комунікацій, заміни мережі зовнішнього освітлення та іншим роботам, дорожники у теплі місяці весни та влітку вже проводять безпосередньо роботи з асфальтування. Це дає змогу упродовж дорожньо-будівельного сезону відремонтувати більшу кількість об’єктів дорожньої інфраструктури.

Після відновлення вулиця матиме нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини, оновлені тротуари, велодоріжку, нове сучасне енергозберігаюче зовнішнє освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]