Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках Всеукраїнського тижня права в КМДА відбудеться форум «Правоосвіта для школярів»

30 листопада 2017 року, 11:51

 

У рамках Всеукраїнського тижня права, 6 грудня о 16:00 для учнів 7-11 класів у Колонній залі Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36) відбудеться форум «Правоосвіта для школярів». Приєднається до організації форуму Київський молодіжний центр.

У рамках заходу також відбудеться виставка-форум «Правники – суспільству», під час якого різні міністерства та адвокатські об’єднання надаватимуть відвідувачам безоплатну правову допомогу.

Також Київський молодіжний центр у рамках форуму «Правоосвіта для школярів» організує показ відеофільмів про права дітей. Також школярі зможуть взяти участь в інтерактиві «Знай свої права» та подивитися мультфільм «Я і поліція».

Усі ці активності допоможуть школярам краще ознайомитись зі своїми правами та підвищити обізнаність у сфері юридичних наук.

Нагадаємо, що з 4 до 9 грудня в столиці триватиме Всеукраїнський тиждень права, організований Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

Попередня реєстрація – за посиланням.

Контактна особа: (050)-652-10-44, фахівець відділу молодіжних проектів та комунікацій Київського молодіжного центру Удовиченко Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]