Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Софійському соборі відбувся святковий молебень за Україну

24 серпня 2017 року, 10:05

У День Незалежності України Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко та дітьми помолились за Україну.

Долучився до святкового заходу «Молитва за Україну» у Софійському соборі в Києві і Київський міський голова Віталій Кличко.

Також участь в урочистому молебні взяли: Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Секретар Ради національної безпеки і оборони  Олександр Турчинов, члени Уряду.

Короткі молитви і виступи за Україну виголосили Предстоятель Української православної церкви (Київський патріархат), патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Предстоятель Української православної церкви, митрополит Київський і всієї України Онуфрій, Верховний архієпископ Києво-Галицький Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, єпископ, ординарій Києво-Житомирської дієцезії Римсько-католицької церкви Віталій Кривицький, Головний рабин Києва та України, Об’єднання іудейських релігійних організацій України Яков Дов Блайх, муфтій Духовного управління мусульман України Тамім Ахмед та старший єпископ Союзу вільних церков християн євангельської віри України Василь Райчинець.

Після закінчення виступів хор виконав духовний гімн «Боже Єдиний, Великий, нам Україну храни».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]