Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичних громадських просторах Vcentri Hub відбулося майже 200 заходів за період воєнного стану

16 червня 2022 року, 14:44

У столичних громадських просторах Vcentri Hub відбулося 194 заходи за період воєнного стану, які відвідали 4200 осіб. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Учора наш Оболонський Vcentri Hub відзначив свою першу річницю. За цей час тут відбулося 439 заходів, які відвідали близько 10 тисяч осіб. Хаб не зупиняє свою роботу і в умовах воєнного стану і з 24 лютого майже 2700 людей відвідали 115 заходів. Хаб у Шевченківському районі з початку російського вторгнення прийняв 78 заходів, який відвідали більше 1500 осіб. А всього за час його роботи тут пройшли 423 заходи, які відвідали 8460 людей. На сьогодні хаби стали ефективним майданчиком для комунікації влади та громади, місцем, де громадські організації можуть створювати та втілювати в життя необхідні для міста проекти», – зазначила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА також додала, що хаби зараз працюють у звичному режимі і щодня тут проходять заходи, спрямовані на подолання психологічних наслідків війни, допомогу внутрішньо переміщеним особам:

Оболонський Хаб:

Щопонеділка: перегляд мультфільмів і кіно.

Щовівторка і щосереди: правова допомога для населення.

Щочетверга і щоп’ятниці: особистий прийом психолога.

Щосереди і щоп’ятниці: проект для дітей «Спільно. Точки зустрічі» від ЮНІСЕФ.

Щовівторка і щочетверга: курси цифрової грамотності для літніх людей.

Шевченківський Хаб:

Щосереди і щоп’ятниці: надання ваучерної допомоги для вимушених переселенців за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP).

Щовівторка і щочетверга: проект для дітей «Спільно. Точки зустрічі» від ЮНІСЕФ.

Також у хабах проходять тренінги для навчання знань і навичок необхідних для виживання в екстрених ситуаціях.

Для деяких заходів необхідна попередня реєстрація. Для реєстрації - слідкуйте за анонсами в офіційному телеграм каналі Центру комунікації: https://t.me/VCENTRI.

Адреси та контакти хабів:

  • Оболонський – Оболонський проспект, 22-А, 067-508-10-49;
  • Шевченківський – вулиця Володимирська, 51-Б, 093-389-44-57.

Партнерами хабів вже стала низка організацій: Товариство Червоного Хреста України, Київський міський центр гендерної рівності запобігання та протидії насильству, Правобережний київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Центр комунального сервісу, ПЛАСТ, Фундація ПАУСІ, Науково-дослідна лабораторія протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії НАУ, Українська академія лідерства, ІСАР (Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину) Єднання, GIZ, Українське товариство глухих УТОГ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]