Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному Університеті Грінченка проходять тренінги для викладачів

14 лютого 2023 року, 12:24

У Київському університеті імені Бориса Грінченка проходять тренінги для викладачів, поки тривають канікули перед початком другого семестру. Традиційно цей час у закладі присвячують підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників та інших співробітників. Про це повідомила Голова Вченої ради Університету, проректор з наукової роботи Наталія Віннікова.

«Пріоритетом кадрової стратегії Університету є забезпечення умов для професійного розвитку кожного працівника – підвищення кваліфікації відбувається за різними напрямами: цифрова компетентність, розвиток лідерських якостей, мовна підготовка, психологічні тренінги тощо. Викладачі обирають ті тренінги, які цікаві для них, і реєструються», – сказала вона.

Проректор з наукової роботи Університету зазначила, що науково-методичні семінари, вебінари, конференції та тренінги проходять як онлайн, так і очно в стінах Університету.

Науково-педагогічні працівники можуть опанувати такі теми: «Цифровий відеобренд викладача», «Проведення занять в аудиторіях для синхронізації навчання», «Використання віртуальних лабораторій Labster під час навчання студентів», «Розробка робочої програми навчальної дисципліни», «Вирішення конфліктів з позицій філософії лідерства служіння», «Самоусвідомленість як одна з найважливіших якостей лідера» та відвідати цілу низку заходів, які присвячені електронному навчанню. Особлива увага приділяється адаптації до освітньої діяльності в умовах воєнного стану; розробці програм, проєктів для розвитку внутрішньої комунікації та поліпшення психологічної атмосфери; організації заходів із розвитку цифрової компетентності освітян Києва тощо.

У березні розпочнеться новий навчальний семестр для студентів, до якого зараз активно готується Університет Грінченка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]