Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному зоопарку за 2022 рік народилося 300 нових мешканців (+фото)

02 лютого 2023 року, 11:19

Минулого року у столичному зоологічному парку народилося 300 нових мешканців. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

Зокрема, вже підросли і набрались сил лемур Байрактар, який з’явився на світ на початку березня, дитинча оленя мунтжака – Мія,  Ману – телятко у сім’ї індійських антилоп нільгау, маленькі  бізончики Варта і Вікінг, альпака Луна і телятко високогірної шотландської худоби на ім’я Дормунд.

Тварини в КиївЗоо перебувають у теплі, доглянуті та нагодовані, забезпечені всім необхідним і оточені турботою, тож створюють нові групи і сім’ї. Так, уже в січні цього року народилося дитинча гуанако на ім’я Люсія.

У зоопарку, крім постійних мешканців, зимують ще  400 врятованих від війни тварин.

Нагадаємо, що квиткові каси зоопарку працюють щодня:

  • у понеділок – із 12:00 до 15:00;
  • з вівторка до неділі – із 10:00 до 15:00.

На території зоопарку дозволено перебувати до 16:00.

Придбати електронні квитки до КиївЗоо можна за посиланням: https://widget.kontramarka.ua/uk/widget11site11623/widget/index.

Також підтримати зоопарк і його тварин можливо будь-яким благодійним внеском: https://zoo.kiev.ua/yak-pidtrymaty-nash-zoopark-i-tvaryn/.

Київський зоопарк (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]