Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці громадський транспорт працює в штатному режимі – Микола Поворозник

16 березня 2020 року, 16:27

Столичний громадський транспорт працює в штатному режимі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час прес-брифінгу щодо введення у Києві додаткових протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу. Він закликав киян користуватися засобами особистого захисту: масками та дезінфікуючими засобами.

«Наразі не йдеться про будь-які зміни у роботі громадського транспорту Із п’ятниці увесь рухомий склад обробляється дезінфікуючими засобами. Якщо раніше його обробляли двічі на день, то зараз – кожен раз коли борт прибуває на кінцеву зупинку. Це стосується і метрополітену, і наземного транспорту. Поручні салонів, ескалаторів у метрополітені, касові вікна, двері, підвіконня, ручки пасажирських сидінь додатково обробляються дезінфекційними засобами. Усі співробітники, які контактують із пасажирами в метро, тролейбусах, автобусах, трамваях, фунікулері обов’язково проходять огляд перед зміною. Працівникам, які безпосередньо контактують з пасажирами, рекомендовано масочний режим. Окрім цього, у місті дезінфікують усі зупинкові комплекси», – розповів Микола Поворозник.

Він окремо закликав пасажирів користуватися індивідуальними засобами захисту.

«Користуйтеся масками у громадському транспорті, часто мийте руки, не торкайтеся брудними руками очей, носа чи рота», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]