Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Громадський транспорт столиці працюватиме у звичайному режимі – Микола Поворозник

11 березня 2020 року, 18:37

Увесь столичний громадський транспорт на період введення у місті обмежень та протиепідемічних заходів працюватиме у звичайному режимі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що дезінфекцію рухомого складу здійснюють щоденно.

«Щодня перед виїздом рухомого складу на маршрут у комунальному транспорті міста здійснюють вологе прибирання миючими засобами. Ззовні рухомий склад миють під час проходження технічного огляду та у залежності від рівня його забруднення. Для обробки поручнів салонів, дверей, підвіконня, ручок пасажирських сидінь та підлоги додатково застосовуються дезінфекційні засоби. Вони внесені до переліку зареєстрованих та дозволених до використання на території України, мають свідоцтво про державну реєстрацію і призначені для дезінфекції пасажирського транспорту», – розповів Микола Поворозник.

За його словами,  усі співробітники, які контактуватимуть із пасажирами, будуть забезпечені медичними масками, якщо такі розпорядження надійдуть від уповноважених органів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]