Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці на оздоровлення відправлено вже майже 2000 дітей пільгових категорій

25 липня 2022 року, 15:19

У столиці на оздоровлення відправлено вже майже 2000 дітей пільгових категорій. Про це повідомила директорка Департаменту молоді і спорту Юлія Хан.

«Оздоровлення дітей пільгових категорій – це надважливо, особливо в нинішніх умовах, коли багатьом родинам потрібна реальна підтримка міської влади. Ми усвідомлюємо необхідність безпечного відпочинку дітей, тому були обрані такі регіони, де поруч немає військових або інфраструктурних об’єктів. Місто завжди відповідально ставиться до вибору місць відпочинку, але цього разу перед нами стояло надскладне завдання, із яким ми впорались», – зауважила Юлія Хан.

Вона також додала, що в оздоровчих таборах у липні-серпні загалом мають змогу відпочити майже 4000 дітей пільгових категорій, а саме: діти з багатодітних та малозабезпечених родин; діти учасників бойових дій; діти, одному з батьків яких встановлено інвалідність I/ІІ групи; позбавлені батьківського піклування; діти-сироти та напівсироти; талановиті діти; діти, що стоять на диспансерному обліку; внутрішньо-переміщені особи; діти, позбавлені батьківського піклування та діти з інвалідністю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]