Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці очищують вулично-дорожню мережу після вчорашнього снігопаду (+фото)

04 січня 2024 року, 12:08

У Києві триває очищення від снігу та протиожеледна обробка вулично-дорожньої мережі після рясних опадів, що випали 3 січня. Про це інформує КК «Київавтодор».

Особливу увагу приділяють підходам до підземних і наземних пішохідних переходів, східцям, зупинкам громадського транспорту та тротуарам.

Через температурні коливання та потепління гідрослужби працюють у посиленому режимі. Вони очищають від снігу решітки зливової каналізації і моніторять місця можливих підтоплень.

Комунальна корпорація просить водіїв не залишати автівки на крайніх смугах доріг поблизу зливоприймачів або на них, аби фахівці могли оперативно почистити їх від снігу.

У разі підтоплень проїжджої частини чи тротуару вздовж доріг слід звертатися до Ситуаційного центру КК «Київавтодор»: 044-284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]