Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці оновили склад Комісії із залучення інвесторів до реалізації міських проєктів

12 квітня 2024 року, 15:32

У столиці оновили склад постійно діючої конкурсної Комісії із залучення інвесторів до реалізації міських проєктів. У першому засіданні комісії в оновленому складі взяв участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, оновлення персонального складу комісії зумовлене прийняттям нового Положення про проведення інвестиційних конкурсів.

Це Положення має кілька важливих особливостей:

  • відтепер ініціатором інвестиційного проєкту може виступати будь-яка фізична або юридична особа, підприємство, організація незалежно від форми власності;
  • на конкурс виноситимуть проєкти підвищеної стадії готовності;
  • розробляти передпроєктні пропозиції з орієнтовними техніко-економічними показниками проєкту може як ініціатор, так й інвестиційний агент на замовлення ініціатора.

«Під час засідання ухвалили низку рішень. Зокрема, про оголошення інвестиційних конкурсів щодо облаштування кількох зон відпочинку та спорту. Оголошення будуть опубліковані на Офіційному порталі Києва. Також відбулось розкриття конкурсної пропозиції від потенційного інвестора на облаштування мотузкового парку. На черговому засіданні за результатами опрацювання будуть надані висновки та прийняті подальші процедурні рішення», – зазначив Микола Поворозник.

Крім того, інвестиційна комісія одноголосно підтримала рішення про реалізацію меценатського проєкту щодо благоустрою скверу Голди Меїр, розташованого на вулиці Боричів Тік, 17, 19, 21 у Подільському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]