Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці опублікували перший випуск журналу «Розвиток міста»

10 липня 2024 року, 13:34

У столиці опублікували перший випуск електронного мультидисциплінарного журналу «Розвиток міста». До видання увійшли дев’ятнадцять публікацій авторських досліджень і наукових статей з актуальних питань економіки, менеджменту, маркетингу, публічного управління та адміністрування, міжнародних економічних відносин. Про це повідомили в комунальній науково-дослідній установі «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста», що є засновником журналу.

Публікації у випуску присвячені сталому розвитку міст, економічній безпеці в умовах воєнного стану, інноваційним факторам конкуретноспроможності товарних ринків та будівельної галузі, проблемам екології та навколишнього середовища, зокрема забезпечення екологічно безпечного середовища для життя і здоров’я людей, а також функціонуванню молодіжних центрів у контексті раннього попередження та реагуванню на ризики, з якими стикається сучасна молодь тощо. 

Журнал створений для розширення наукового дискурсу серед студентів, аспірантів, докторантів, пошукачів, молодих спеціалістів, викладачів вищих навчальних закладів і науковців у економічній, управлінській і соціальній сферах. У ньому також оприлюднюватимуться результати наукових досліджень. Журнал «Розвиток міста» включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus.

Як зазначає науково-дослідний інститут, редакційна колегія вже розпочала прийом і відбір публікацій для наступного випуску, який орієнтовно вийде в жовтні цього року.

Перший випуск видання «Розвиток міста» розміщений за посиланням: https://journals.ndirom.kyiv.ua/index.php/city-development/issue/view/3

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]