Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці презентували нові туристичні путівники, які акцентовані на найпопулярніших видах туризму (+фото)

25 вересня 2020 року, 15:17

У Національному заповіднику «Софія Київська» презентували чотири нові туристичні путівники, які акцентовані на найпопулярніших видах туризму в столиці. Ініціювали та створили путівники Управління туризму та промоцій спільно з Департаментом суспільних комунікацій та КП «Центр публічної комунікації та інформації». Як повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда, презентація була також приурочена святкуванню Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні.

«Дуже шкода, що через пандемію ми не можемо запросити максимальну кількість людей, які працюють у туристичній галузі. Коронавірус вніс корективи, у першу чергу, у діяльність цієї сфери. Але приємно констатувати, що коли світовий бізнес говорить про те, що їм треба 5-7 років на відновлення, то наш туристичний сектор говорить, що за два роки ми готові відновитися. Це говорить про те, що ми усі готові плідно працювати та змінюватися на краще. Тому я хочу привітати усіх з Днем туризму та бажаю, щоб галузь не просто почала знову працювати, а щоб вона змінилася і вийшла на новий рівень. А місто, зі свого боку, завжди підтримає туристичну сферу», – зазначила Марина Хонда.

Путівники присвячені різним видам туризму: подієвому, історичному, гастрономічному та медичному:

Путівник із подієвого туризму запрошує читача у незабутню подорож кращими міськими фестивалями і святами. Історичний – у мандрівку по мальовничих місцях одного з найкрасивіших і найдавніших міст світу. Гастрономічний – познайомить з легендарною українською кухнею та унікальними стравами. А медичний – проведе медичними закладами міста.

Головна мета створення путівників – показати, що туризм у Києві – це чудова можливість:

– відвідати Київ, наповнений легендами й старовинною історією;

– розважитись та чудово відпочити;

– познайомитись із традиціями української культури та кухні;

– зміцнити здоров’я та приємно здивуватися сервісом, якістю послуг і результатом лікування!

Презентація нових туристичних путівників, які акцентовані на найпопулярніших видах туризму

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]