Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці реконструюють транспортний вузол на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського та влаштують 5 смуг рух

26 січня 2017 року, 17:13

У лютому в столиці розпочнеться реконструкція транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського (Щербакова) на замовлення комунальної корпорації «Київавтодор».

Головна зміна, яка дозволить значно зменшити затори в години пік, – це влаштування 5 смуг руху транспорту (3 – на виїзд із Києва та 2 – на в’їзд до столиці). Для підвищення безпеки дорожнього руху буде встановлено розподільче огородження.

За інформацією корпорації, на першому етапі буде перекладено інженерні мережі водопроводу та електрокабелів. Проведення цих робіт не потребує теплої сонячної погоди, тому в лютому дорожники зможуть активно працювати. Для зручності автомобілістів на нижньому проїзді в напрямку центру розширюватимуть проїзджу частину.

За сприятливих погодних умов буде розпочато роботи на шляхопроводі. Зокрема, дорожники облаштують нову гідроізоляцію, замінять опори контактної мережі, відремонтують тротуари та встановлять нове бар’єрне огородження.

Реконструкцію транспортного вузла планують завершити в грудні 2017 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]