Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочався весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста 

04 квітня 2023 року, 14:51

Після зимового періоду в Києві розпочався весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста, який триватиме до 1 травня.

До наведення порядку у столичних парках і скверах, на прибудинкових територіях, дитячих і спортивних майданчиках, дорогах та інших територіях залучені всі відповідні міські служби і комунальні підприємства. Долучитись до масштабного прибирання зможуть і всі охочі кияни – під час проведення загальноміської толоки.   

Зокрема, заплановано ліквідувати стихійні сміттєзвалища, очистити будівлі і споруди від графіті, прибрати об’єкти стихійної торгівлі.

Нагадуємо, що мешканці можуть звернутися до Контактного центру міста Києва 15-51 щодо накопичень сміття чи інших порушень благоустрою на прибудинкових територіях.

Персональну відповідальність за роботу районних служб покладено на керівників районів. За результатами весняного місячника з благоустрою спеціальна комісія, створена для дієвого контролю за виконанням його заходів, складе рейтинги райдержадміністрацій, структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації і комунальних підприємств. Також будуть визначені переможці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]