Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створять Київський центр розвитку туризму

31 серпня 2021 року, 17:48

Із метою розвитку туристичної галузі міста Києва у столиці створять комунальне некомерційне підприємство «Київський центр розвитку туризму» шляхом реорганізації КП «Київський міський туристично-інформаційний центр». Відповідне рішення на пленарному засіданні Київради підтримали 92 депутати.

За словами депутатки Київської міської ради, голови Постійної комісії з питань культури, туризму та суспільних комунікацій Вікторії Мухи, створення Київського центру розвитку туризму сприятиме забезпеченню комплексного підходу до питань розвитку туризму, збільшенню кількості та покращенню якості послуг для киян і гостей столиці на безоплатній основі.

«Створення центру дозволить посилити позитивну динаміку розвитку туристичної привабливості Києва, його промоції в Україні та світі. Основною діяльністю підприємства буде реалізація завдань і заходів міських цільових програм, спрямованих на розвиток туристичної галузі, та сприяння у розробці й впровадженні заходів щодо популяризації туристичних ресурсів міста, а також створення комфортних умов для туристів. У процесі формування та реалізації міської політики у сфері туризму здійснюватиметься комплексний аналіз з урахуванням громадської думки», – зазначила Вікторія Муха.

Депутатка додала, що створення центру дозволить посилити позитивну динаміку розвитку туризму в Києві та збільшити туристичну привабливість столиці, оскільки Київ – це місто, яке дбає і про киян, і про гостей столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]