Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває ліквідація наслідків буревію: виявлено близько 600 пошкоджених дерев (+фото)

28 жовтня 2023 року, 14:30

Через негоду та сильні пориви вітру в Києві станом на 14:00 виявлено 592 повалених або пошкоджених дерева. На ліквідацію наслідків буревію задіяно 34 одиниці техніки та 208 комунальників. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

До аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» наразі надійшло 78 дзвінків від киян про повалені або пошкоджені дерева. Першочергово прибирають дерева та гілки, які заважають транспорту, пішоходам, а також несуть небезпеку. Великі гілки та стовбури розкряжовують на місці.

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» відпрацювали 15 виїздів із ліквідації наслідків шквального вітру. На семи локаціях прибрали повалені дерева, на восьми – аварійні конструкції (металеві елементи балконів, фасадів, дахів будинків тощо). Ліквідація наслідків негоди триває.

Як раніше повідомив мер Києва Віталій Кличко, через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці двоє загиблих, 7 мешканців отримали травми й переломи.

Вкотре закликаємо мешканців дотримуватися правил безпеки в негоду, бути обережними на вулиці та не паркувати автомобілі під деревами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]