Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Через наслідки негоди зі шквальним вітром у Києві двоє загиблих. 7 мешканців отримали травми й переломи

28 жовтня 2023 року, 12:48

Через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці вже двоє загиблих – чоловіки віком 65 і 35 років. 7 мешканців Києва отримали травми й переломи. Зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. Ліквідація наслідків негоди триває. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці вже двоє загиблих – чоловіки віком 65 і 35 років. 7 мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці. На цю годину зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію задіяні 34 одиниці техніки та 208 працівників Аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» та аварійні бригади комунальників у районах міста. Ліквідація наслідків негоди триває», – написав Віталій Кличко.

Він закликав мешканців столиці бути обережними та без нагальної потреби не виходити на вулицю. Негода, за прогнозами синоптиків, вируватиме до кінця доби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]