Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває протиожеледна обробка вулиць – залучено 180 одиниць дорожньої техніки

09 січня 2023 року, 8:34

У Києві триває протиожеледна обробка вулиць – залучено 180 одиниць спецтехніки дорожників. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Вузькі тротуари, сходи, пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту обробляють 153 працівника у складі 24 бригад з ручного прибирання.

Прибудинкові території прибирають майже 3,5 тисячі працівників керуючих компаній.

Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, фахівці закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись містом.

Пішоходам під час ожеледиці необхідно переходити дорогу лише у визначених місцях на зелений сигнал світлофора, а також у темний час доби одягати світловідбивні елементи.

Водіям потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Також нагадуємо, що в період снігопадів чи ожеледиці не потрібно залишати авто обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]