Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбувся XIV Фестиваль спортивної рибної ловлі «Золота рибка» серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату (+фото)

07 липня 2023 року, 15:45

У столиці відбувся XIV Фестиваль спортивної рибної ловлі «Золота рибка» серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату. Про це повідомляє Київський міський центр соціальних служб.

Цьогоріч традиційний захід для сімей, які виховують дітей різних нозологій, об’єднав 60 учасників, що відвідують центри соціальних служб (ЦСС) м. Києва та Центри комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

Змагання проводили в риболовлі поплавковою вудкою з берега – як особистісно-командна першість. Для учасників також організували творчі майстерні, фотозону, настільні ігри та елементи каністерапії, інтерактивне «Кріо шоу» та обід.

Перемогу здобули рибалки з Печерського району, а друге та третє місця посіли представники Дніпровського та Подільського районів. Окрім визначення команди переможців за вагою виловленої риби, суддівський комітет відзначив переможців у особистих номінаціях, зокрема: «Перша риба» (Головатий Владислав, Дніпровський район), «Найбільша риба» (Шкура Євгенія, Подільський район), «Найменша риба» (Прохоренко Богдан, Шевченківський район).

Організаторами заходу виступили Київський міський центр соціальних служб спільно з Київським міським центром «Родинний дім» за сприяння  Служби у справах дітей та сім’ї КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]