Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив подяки Київського міського голови з нагоди Дня родини

07 липня 2023 року, 16:02

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії з нагоди Дня родини вручив подяки Київського міського голови багатодітним сім’ям, а також родинам, які виховують дітей з інвалідністю, сім’ям військовослужбовців ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.

«День родини в Україні святкують 8 липня з 2012 року. І другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах варварської війни, яку розвʼязала росія. І ми розуміємо, що тільки згуртувавшись, єдиною і міцною силою, українці переможуть. Ми всі – одна велика українська родина, яка стоїть на захисті своєї свободи та європейських цінностей. Заради майбутнього наших дітей. Багато українців бʼються сьогодні на фронті. Ми всі чекаємо на них. І віримо в Перемогу! У цей складний час важливо підтримувати один одного. Все починається з родини, і саме вона надає нам сил та оптимізму гідно долати всі виклики», – наголосив Віталій Кличко.

Він повідомив, що сьогодні в Києві зареєстровані майже 19 тисяч багатодітних сімей, де виховують близько 60 тисяч дітей. Є в столиці навіть 10 сімей, у яких виховують по 10 і більше дітей.

«Цього року я ініціював запровадити в столиці нову муніципальну виплату – одноразову матеріальну допомогу багатодітним сім’ям столиці, які виховують від трьох і більше дітей. Кошти ми виділяємо за міською програмою «Турбота. Назустріч киянам». І у 2023 році вже виплатили допомогу понад 8 тисячам багатодітних сімей, які отримують державні виплати. На загальну суму більше 48 мільйонів гривень», – зазначив Віталій Кличко.

Подяки Київського міського голови з нагоди Дня родини отримали 23 сім’ї, з яких: 14 – багатодітних; 3 родини, які виховують дітей з інвалідністю; 4 сім’ї військовослужбовців ЗСУ; 2 сім’ї внутрішньо переміщених осіб.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]