Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбувся другий відкритий спортивно-масовий захід «Кубок білої пантери»

16 січня 2023 року, 13:13

Другий відкритий спортивно-масовий захід «Кубок білої пантери» відбувся 14 січня в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності. Юні спортсмени боролись за першість у  стрибкових дисциплінах.

Організаторами змагань виступили Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпійських ігор, триразова чемпіонка Європи Ольга Саладуха.

Як зазначила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, другий рік поспіль молоді спортсмени долучаються до легкоатлетичних змагань зі стрибків та демонструють свої високі досягнення в даному виді спорту.

«Повномасштабна війна не може відібрати в нас бажання розвиватись, досягати нових вершин та удосконалювати свої професійні вміння. Юні київські спортсмени, попри щоденні загрози ракетних ударів, продовжують тренування. Вони мотивовані та непохитні у своєму прагненні до перемог на спортивних аренах. Наше спільне завдання – підтримувати український спорт, особливо маленьких спортсменів. Минулої суботи в Києві відбулись чергові легкоатлетичні змагання зі стрибків. У той день країна-агресор знову здійснила масований рекетний удар по всій території України. Під час повітряної тривоги у столиці організатори змагань спільно з усіма учасниками  перебували в укритті. Це нова реальність кожного українця в умовах війни, яка робить нас ще сильнішими та мотивує попри все йти до перемоги. Після відбою повітряної тривоги ми все ж таки продовжили змагання та побачили справжню гостру конкурентну боротьбу юних спортсменів, які продемонстрували свої професійні вміння та виклались на всі 100%», – наголосила Юлія Хан.

Директорка Департаменту молоді та спорту КМДА подякувала тренерам та представникам спортивної спільноти, які підтримують та допомагають юним спортсменам досягати нових вершин у своїй професійній діяльності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]